
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، سرهنگ سعید بابایی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر زنجان گفت:سوداگران مرگ برای رسیدن به مقاصد شوم خود حتی به خانواده خود نیز رحم نکرده و آنان را در این بلای خانمان سوز گرفتار میکنند.
وی با اشاره به شناسایی و متلاشی شدن یک باند خانوادگی قاچاق مواد مخدر افزود: با کار فنی پلیس مشخص شد یکی از قاچاقچیان سابقه دار و تحت تعقیب مواد مخدر اهل و ساکن یکی از استانهای غرب کشور قصد انتقال یک محموله مواد مخدر به سمت زنجان را دارد که موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر زنجان افزود:با بررسی موضوع دستور بازداشت وی از طریق مراجع قضائی صادر و پلیس اقدامات خود را برای دستگیری این متهم آغاز کرد.
وی خاطر نشان کرد:در ادامه تحقیقات مشخص شد این متهم به همراه خانواده خود قصد دارد مواد مخدر را به وسیله یک دستگاه خودروی پراید منتقل کند.
بابایی با اشاره به اینکه ماموران این خودرو را در اتوبان زنجان – قزوین شناسایی متوقف و مورد بازرسی قرار دادند. افزود: در بازرسی از سواری پراید مقدار ۸ کیلو مواد مخدر از نوع تریاک کشف شد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر زنجان گفت::در این خصوص پرونده مقدماتی تشکیل و متهمان برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس دانشگاه فرهنگیان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
«جامجم» در گفتوگو با معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی هدررفت آب در کشور را بررسی کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم