خدمات متنوع ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در اربعین حسینی

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: ستاد امسال نیز تدارک وسیعی را برای خدمات گسترده و متنوع به زائران اربعین حسینی پیش‌بینی کرده بود.
کد خبر: ۱۱۷۴۶۳۲

به گزارش جامجم، محمد مخبر افزود: استقرار چندین موکب در مناطق چذابه، شلمچه، مهران، کربلای معلی، نجف اشرف و مسیر بین این دو شهر، حمایت از برپایی 35 موکب مردمی، فراهم کردن امکانات درمانی و دارویی برای 50 هزار بیمار، مساعدت در اعزام 800 زائر اولی و تدارک بزرگترین پارکینگ توسط این ستاد برای رفاه حال زائران، از جمله این اقدامات به شمار میرود.

وی در مراسم اعزام خادمان موکبهای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مسیر راهپیمایی زائران اربعین و عتبات عالیات گفت: در این سفر هر قدم را به یاد یکی از شهدای دفاع مقدس بردارید. شهیدان دلبسته امام حسین(ع) بودند. حضرت امام(ره) و شهدا را در اعمال و خدمات خود شریک و برای رهبر معظم انقلاب دعا کنید.

مدیرعامل بنیاد اجتماعی برکت احسان نیز در زمینه خدمترسانی به زائران اربعین حسینی توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، به بیان جزئیات این اقدامات پرداخت.

امیرحسین مدنی خدمات درمان و سلامت، اعزام زائر اولیها، استقرار موکبهای احسان و تولید و توزیع محصولات رسانهای و فرهنگی را از جمله حوزههای فعالیت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در اربعین حسینی ذکر کرد و افزود: امسال با راهاندازی پویش «روادید بهشت» و در قالب ۱۶ کاروان، ۸۰۰ زائر اولی از مناطق محروم کشور از جمله هیرمند، نیمروز و هامون در استان سیستان و بلوچستان، شاخن در خراسان جنوبی، احمد فداله در خوزستان، بشاگرد در هرمزگان و ... توسط ستاد اجرایی به کربلا اعزام شدند.

وی بیان کرد: این زائران تنها هزینه روادید را خودشان پرداخت کردند و بقیه مخارج سفر هر زائر معادل ۱۲ میلیون ریال توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تقبل شد.

مدیرعامل بنیاد برکت احسان وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در خصوص چگونگی انتخاب این ۸۰۰ زائر توضیح داد: این زائران از مناطق محرومی که طرح توسعه روستایی در آنها اجرایی شده است، انتخاب شدند. جوان بودن، داشتن ۲۰ تا ۴۵ سال و زائر اولی بودن از جمله ملاکهای گزینش این افراد بوده است.

مدنی از استقرار سه موکب ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مناطق مرزی مهران، شلمچه و چذابه و همچنین برپایی موکب در کربلا، نجف و مسیر میان این دو شهر خبر داد و گفت: در این موکبها در قالب طرح احسانالحسین، روزانه ۲۰ هزار پرس غذا و حجم قابل ملاحظهای آب آشامیدنی میان زائران توزیع شد. همچنین موکب ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) مستقر در کربلا قابلیت اسکان 5000 زائر را در شبانهروز داشت و به همین تعداد زائر را نیز اطعام میکرد. وی تولید محصولات رسانهای و فرهنگی و توزیع آنها در پیادهروی اربعین را از دیگر فعالیتهای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ذکر کرد و ادامه داد: این محصولات با محوریت تبیین مفاهیم و ابعاد اربعین حسینی و فعالیتهای ستاد اجرایی در کشور تولید شده بود. همچنین مستندهایی درباره زائران دیگر کشورها و زائران اولی تولید و توزیع شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها