درخواست ظریف از کشورهای دی-8 برای مقابله با اقدامات یکجانبه علیه ایران

وزیر امور خارجه کشورمان، خواستار مقابله کشورهای عضو گروه دی-8 با اقدامات غیرمسؤولانه و غیرقانونی از جمله تحریم‌های مجرمانه علیه ایران شد.
کد خبر: ۱۱۷۴۴۷۳

محمدجواد ظریف دیروز در هجدهمین نشست وزرای امور خارجه سازمان دی-8 در آنتالیا گفت: در شرایط کنونی بیش از هر زمانی برای ما ضرورت دارد تا چندجانبهگرایی اقتصادی و بازرگانی را از جمله در چارچوبهایی نظیر گروه دی8، ارتقا داده و تقویت کنیم.

وی ادامه داد: اقدامات تجاری یکجانبه، تحرکات تلافی جویانه و تحریمهای اقتصادی میتواند اقتصاد جهانی را دچار اختلال کرده و همکاریهای گسترده چندجانبه را در زمانی که به شدت نیاز به آن احساس میشود، تحتالشعاع قرار دهد.

وی اظهار کرد: ما باید قابلیت خود مبنی بر عامل ثبات زا بودن در اقتصاد جهانی پرتلاطم را نشان دهیم و همچنین باید به تقویت هم افزایی و تکمیلکنندگی یکدیگر بپردازیم ./ تسنیم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها