جسد خاشقجی احتمالاً در اسید حل شده است

یک روزنامه غربی مدعی است مقامات ترکیه فرضیه محو شدن جسد مُثله شده روزنامه‎نگار سعودی در اسید را رد نمی‌کنند.
کد خبر: ۱۱۷۳۹۳۸
جسد خاشقجی احتمالاً در اسید حل شده است

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، واشنگتن پست به نقل از یک منبع آگاه نوشت: مقامات ترکیه‌ای این فرضیه را دنبال می‌کنند که جسد مُثله شده جمال خاشقجی منتقد و روزنامه‌نگار سعودی، در داخل کنسولگری عربستان واقع در استانبول یا در مکانی نزدیک به محل حادثه، در داخل اسید حل شده است.

این منبع آگاه می‌افزاید: شواهد بیولوژیکی یافت شده در باغ کنسولگری این فرضیه را تقویت می‌کند. جسد خاشقجی نیازی به خاکسپاری نداشته است.

خاشقجی حدود یک ماه پیش برای انجام برخی امور کنسولی به کنسولگری عربستان در شهر استانبول رفت اما هرگز از آن بیرون نیامد.

مقامات سعودی در ابتدا منکر قتل وی بودند اما در نهایت زیر فشار افکار عمومی به این مسئله اعتراف کردند حال‌آنکه هیچ مقامی مسئولیت صدور فرمان برای انجام این جنایت را برعهده نگرفته است.

از سوی دیگر، «سعود بن عبدالله بن مبارک المعجب» دادستان کل عربستان که در سفری ۳ روزه به ترکیه رفته بود؛ از افشای محل اختفای جسد خاشقجی طفره رفته است.

این در حالی است که «عرفان فیدان» دادستان کل استانبول دیروز چهارشنبه اعلام کرد: خاشقجی در کنسولگری عربستان خفه شده است.

وی در این خصوص گفت: علیرغم تلاش‌ خوش‌ بینانه ما برای روشن‌ شدن جزئیات ابعاد این ماجرا، نتیجه‌ ای به دست نیامده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها