
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازباشگاه خبرنگاران جوان ؛ سرهنگ علی پاکدل فرمانده انتظامی بجنورد گفت: با اعلام یک مورد مرگ مشکوک در منطقه ناظر آباد بجنورد ، بلافاصله ماموران انتظامی و آگاهی استان خراسان شمالی وارد عمل شدند.
وی افزود:در بررسیهای اولیه مشخص شد فردی ٢٨ ساله با هویت معلوم شب گذشته به منزل استیجاری اش مراجعه کرده و امروز پسر دائی اش با مراجعه به منزل وی متوجه فوت وی شده است.
سرهنگ پاکدل اظهار کرد:در منزل جوان فوت شده بخاری گازی فاقد لوله بخاری مورد استفاده قرار گرفته و احتمالا علت فوت بر اثرمسمومیت با گاز دی اکسید کربن باشد که تحت بررسی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم
مهدی مهدی قلی، مجری برنامه «راهبرد» در گفتوگو با «جامجم» از رویکرد این برنامه در دعوت از مهمانانی از طیفهای مختلف سیاسی گفته است