جان باختن دختربچه 1.5 ساله زیر چرخ‌های کامیون در یاسوج

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از فوت یک دختر 18 ماهه به دلیل برخورد کامیون در یاسوج خبر داد .
کد خبر: ۱۱۷۰۲۱۳
جان باختن دختربچه 1.5 ساله زیر چرخ‌های کامیون در یاسوج

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا ، جلال پوران فرد در جمع خبرنگاران گفت: این دختربچه 18ماهه به دلیل برخورد یک دستگاه کامیون در ساعت ۱۰:۰۲ صبح امروز شنبه، ۲۱ مهرماه در جاده "کرد لاغری" جان خود را از دست داد .

وی با بیان اینکه در کمترین زمان ممکن یک دستگاه آمبولانس اورژانس به محل حادثه اعزام شد، اظهار کرد: این دختر بچه با توجه به آسیب و ترومای شدید به سر قبل از رسیدن آمبولانس جان خود را از دست داده بود .

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی با تشریح حادثه‌ای دیگر خاطرنشان کرد: امروز همچنین در ساعت 9:10 دقیقه سقوط مرد ۵۲ ساله‌‌ای از ارتفاع 3متری در ساختمان در حال ساخت در یاسوج به اورژانس گزارش شد .

پوران‌فرد با بیان اینکه فرد سقوط کرده در مکان نامناسبی گیر کرده بود و به کمک عوامل آتش‌نشانی به پائین منتقل شد، اضافه کرد: این فرد به دلیل ضربه‌ای متعدد به کمر و ستون فقرات بعد از ارایه خدمات پزشکی به بیمارستان شهید بهشتی یاسوج منتقل شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها