ورود دادستان شیراز به ماجرای بنر جنجالی + عکس

دادستان شیراز از دستگیری و تشکیل پرونده برای سه نفر در نتیجه اکران بنر مذموم سربازان رژیم اشغالگر قدس در یکی از میادین شیراز خبر داد.
کد خبر: ۱۱۶۶۷۲۴
ورود دادستان شیراز به ماجرای بنر جنجالی + عکس

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر،‌ علی صالحی با بیان اینکه پس از انتشار این مطلب در فضای مجازی و توهین انجام‌شده تشکیل پرونده قضایی برای عوامل این اقدام در دستور کار قرار گرفت گفت: شب گذشته مدیر روابط عمومی نهاد متولی امر که مسئولیت مستقیم نظارت بر تبلیغات فرهنگی در شهر شیراز را بر عهده داشته است دستگیر و هم‌اکنون در بازداشت است.

وی همچنین از دستگیری دو نفر دیگر از دست‌اندرکاران طراحی بنر توهین‌آمیز مقارن با ظهر امروز خبر داد و خاطرنشان کرد: پرونده در دادسرای عمومی و انقلاب شیراز با نظارت مستقیم دادستان در شعبه ویژه بازپرسی در مرحله تحقیقات اولیه است.

دادستان عمومی و انقلاب شیراز تصریح کرد: تحقیقات تا روشن شدن ابعاد احتمالی پنهان موضوع ادامه خواهد داشت و با مرتکبین در چارچوب قانون و با قاطعیت برخورد خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها