ضرورت مصرف اصولی حشره‌کش‌های خانگی و بهداشتی

سرپرست گروه ارگانیک، سموم و آلاینده‌های اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: همه فرآورده‌های حشره کش خانگی و بهداشتی باید دارای پروانه‌های بهداشتی ساخت و یا ورود از سازمان غذا و دارو و تاریخ تولید و انقضای معتبر باشند. دکتر نرگس عبدلی گفت: سموم کشاورزی و حشره‌کش‌های فاقد مجوزهای بهداشتی نباید در محیط منازل، رستوران‌ها، درمانگاه‌ها و سایر اماکن استفاده شوند؛ چراکه بسیاری از این سموم از نظر میزان خطر برای استفاده در محیط‌های انسانی مناسب نیستند. عبدلی یادآور شد: حشره‌کش‌های مناسب جهت استفاده در منازل، مرحله آماده‌سازی قبل از مصرف را نداشته و در صورتی که حشره‌کش نیاز به مراحل آماده‌سازی جهت مصرف داشته باشد، باید دارای پروانه بهداشتی باشد./ ایسنا
کد خبر: ۱۱۶۴۵۲۵

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها