
به گزارش جام جم آنلاین، فریبرز راشدی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، با اعلام مرکز فوریتهای پزشکی مبنی وقوع تصادف فوتی در زاهدان بلافاصله ۴تیم به محل حادثه اعزام شدند.
راشدی افزود: برخورد تراکتور با وانت حامل سوخت قاچاق در زاهدان ۵ کشته و یک نفر مصدوم شد.
وی افزود: مصدوم دیگر با ۱۰۰درصد سوختگی به بیمارستان امام علی زاهدان منتقل شد.
قاچاقچیان برای فرار از چنگال قانون با خودروهای حامل موادسوختی که معمولا وانت تویوتا و پژو، پراید است با سرعت های غیرمجاز در محورهای منتهی به مرز تردد می کنند که هراز گاهی منجر به حوادث تلخ می شود.
خودروهای حامل قاچاق انسان و مواد سوختی، افزون بر اینکه جاده های این استان را ناامن کرده، نگرانی زیادی برای مسافران و مردم بوجود آورده اند، زیرا بیشتر حوادث رانندگی این قبیل خودروها، به علت حمل مواد سوختی منجر به آتش سوزی و سوختن راننده و یا سرنشین خودرو سوخت کش و همچنین افراد بی گناه سرنشین سایر خودروهای عبوری می شود که تاکنون نظیر این حوادث در جاده های این استان خسارات و تلفات زیادی داشته است.

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد