کاهش خودکشی با ورود اورژانس اجتماعی

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افتتاح سیصد و پنجاهمین اورژانس اجتماعی در کشور خبر داد و گفت: کارشناسان و مددکاران اورژانس باعث کاهش آسیب‌ها و جلوگیری از خودکشی در کشور شدند.
کد خبر: ۱۱۶۰۸۸۳

به گزارش مهر، انوشیروان محسنی بندپی گفت: براساس تکلیف قانون برنامه ششم مکلف بودیم سال اول در شهرستانهای بالای ۵۰ هزار نفر اورژانس اجتماعی را راه اندازی کنیم و در سال دوم نیز در شهرستانهایی که به کاهش آسیب و مداخلات اجتماعی نیاز دارند، اورژانس اجتماعی راهاندازی شود .

به گفته بندپی، در ۱۶۰ اورژانس اجتماعی که بتازگی افتتاح شدهاند، نیروهای تحصیلکرده نسبت به رصد، پایش و کنترل آسیبها و مداخلات بموقع اقدام میکنند.

بندپی در مورد مداخلههای منجر به جلوگیری از خودکشی نیز گفت: براساس ارزیابی ای که سال ۹۵ و ۹۶ صورت گرفته مشخص شد که اورژانس اجتماعی در کاهش خودکشی و مداخلات بهنگام، اقدامات موثری انجام دادهاند؛ بهطوری که باعث شدهاند افرادی که قصد خودکشی داشتهاند به زندگی مجدد بازگردند و سال ۹۴، 4000 نفر و سال ۹۵ نیز 5000 نفر به زندگی بازگشتهاند.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: قوه قضاییه با کارشناسان و مددکاران اورژانس اجتماعی همکاری بسیار خوبی داشته؛ بهطوری که هر جایی که نیاز باشد، یک قاضی آنجا مستقر خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها