سخنگوی وزارت امور خارجه: پیشنهاد مذاکرات منطقه ای را بررسی می کنیم

همزمان با وتوی قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت از سوی امریکا، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران گفت: این اقدام رای سیاه واشنگتن و مجوز کشتار بیشتر فلسطینیان است.
کد خبر: ۱۱۵۸۵۷

به گزارش ایسنا ، سیدمحمدعلی حسینی ، سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست هفتگی خود در جمع خبرنگاران داخلی و خارجی افزود: امریکا در حالی پیش نویس قطعنامه محکومیت اسرائیل را وتو کرد که وضعیت فلسطین از هر زمانی اسفبارتر شده و حمله به بیت حانون و کشتار زنان و کودکان فلسطینی ، بحران و فاجعه را در خاورمیانه دامن زده است.

غنی سازی حق ماست

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به خبرهایی مبنی بر غنی سازی در خاک روسیه یا کنسرسیوم مشترکی با دیگر کشورها ، موضع اصولی و اساسی ایران را غنی سازی در خاک کشور عنوان کرد و افزود: غنی سازی در داخل کشور حق ماست ولی پیشنهادهای دیگر نیز در دستور کار قرار دارد و در روند مذاکرات می تواند مورد بررسی قرار گیرد. وی سفر علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی به مسکو را با اهمیت ارزیابی کرد و گفت : این سفر در جهت رایزنی هایی بود که تاکنون مسوولان ما در خصوص فعالیت های هسته ای کشور داشته اند و از آنجا که روسیه مواضع متفاوتی با دیگر طرفهای ما دارد ، لاریجانی مواضع ایران را برای مسوولان روسی تشریح می کند. حسینی ، بازی مسکو با برگ برنده ایران به منظور حل مشکلاتش با امریکا و ورود به سازمان تجارت جهانی را به عنوان بحثی مطرح از سوی کارشناسان عنوان کرد و افزود: ولی ما وارد این بازی نمی شویم بلکه دنبال آن هستیم که بر اساس مقررات ، حق خود را بگیریم.

بحث مذاکره امریکا با ایران و سوریه

سخنگوی وزارت خارجه در خصوص اخباری مبنی بر مذاکره امریکا با ایران و سوریه در خصوص مسائل منطقه بویژه مساله عراق گفت : چنانچه ما در خصوص مسائل و موضوعات منطقه ای پیشنهاد مشخص و رسمی دریافت کنیم ، آن را مورد بررسی قرار می دهیم.

پرونده آمیا ؛ کهنه و بدون مدرک

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص پرونده آمیا گفت : این پرونده ، پرونده ای کهنه است که از سال 94 آغاز شده و تاکنون هیچ مدرکی علیه ایران ارائه نشده است و این برای پیگیران آن هم عواقب داخلی و هم بین المللی داشته است . حسینی ادامه داد: ما اسناد و مدارکی داریم که در اختیار اینترپل قرار خواهیم داد و حق قانونی خود می دانیم که از راههای قانونی و دیپلماتیک برای دفاع از حقوق اتباع خود اقدام کنیم.

حمله به ایران پاسخی کوبنده دارد

حسینی در خصوص اظهارات مقامات صهیونیستی مبنی بر تهدید حمله به ایران برای جلوگیری از اقدامات تهدیدآمیز هسته ای آن گفت: اکنون شرایط و توان اسرائیل کوچکتر از آن است که بخواهد ایران را تهدید کند. وی ادامه داد: اگر آنها اجازه چنین جسارتی را به خود بدهند ، پاسخ ایران سریع ، صریح ، قاطع و کوبنده خواهد بود و به ثانیه نخواهد کشید. سخنگوی وزارت خارجه با تایید خبری مبنی بر دستگیری سفیر سابق ایران در لندن از طرف امریکایی ها به اتهام فروش اسلحه و مهمات به ایران توضیح داد: این شخص قبلا در اردن سفیر بوده است ، اکنون بازنشسته وزارت خارجه و مشغول به تحصیل در لندن است ، بحث خرید و فروش اسلحه مطرح نبوده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها