دار مجازات بر گردن 10 تروریست حوادث خرابکارانه خوزستان
رئیس کل دادگستری استان خوزستان اعلام کرد: اجرای حکم اعدام 10 تروریست مزدور حوادث خرابکارانه سال گذشته استان خوزستان به زودی به مرحله اجرا در میآید.
کد خبر: ۱۱۵۵۷۹
به گزارش فارس ، عباس جعفری دولت آبادی، دیروز در جمع خبرنگاران گفت: اجرای حکم اعدام این 10 تروریست در ملاء عام اجرا خواهد شد و دار مجازات ، سزای جنایات آنها خواهد بود.
به گفته وی، کار رسیدگی به پرونده 19 تروریست حوادث سال گذشته خوزستان در دیوان عالی کشور و در عالیترین سطوح قضایی پس از یکسال به پایان رسیده و دیوان عالی کشور ، حکم اعدام 10 تن از این تروریستها را تأیید کرده است.
جعفری دولت آبادی با بیان این مطلب که دستگاه قضایی در اجرای امنیت مردم، هیچ گونه تردیدی به خود راه نخواهد داد ، گفت: با شدت با برهم زنندگان امنیت استان برخورد میکنیم. وی از حبس و تبعید تعدادی از عاملین انفجارهای خوزستان خبر داد و اظهار داشت: تلاش برای دستگیری و بازگرداندن برخی از فراریان این جریان نیز ادامه دارد.