دروس معارف اسلامی دانشگاه‌ها متحول می‌شود

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی از ایجاد کارگروه تحول اجرای دروس معارف اسلامی در دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: سرفصل دروس معارف دانشگاه‌ها بازنگری شده و مدرسان این حوزه ساماندهی می‌شوند.
کد خبر: ۱۱۵۵۵۷۳

به گزارش مهر، محمدرضا آهنچیان افزود: قرار شده یک کارگروه «تحول اجرای دروس معارف اسلامی در دانشگاهها» به صورت مشترک بین دفتر برنامهریزی وزارت علوم و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها راهاندازی شود تا در راستای بهبود دروس معارف دانشگاهی فعالیت کند.

وی ادامه داد: این کارگروه به بهبود کیفیت اجرای دروس معارف میپردازد. در این کارگروه قرار است، سرفصل دروس معارف بازنگری شده و همچنین وضعیت مدرسان این دروس ساماندهی شود.

مدیرکل دفتر برنامهریزی آموزش عالی عنوان کرد: خیلی از مدرسین دروس معارف در دانشگاهها عضو رسمی دانشگاهها نیستند که این موضوع مشکل ایجاد کرده و دانشگاهها مجبور شدهاند از مدرسان گروههای بیرون از دانشگاه استفاده
کنند.

به گفته وی بنابراین مقرر شده این کارگروه مشترک روی موضوعات مذکور کار کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها