توکلی: مبارزه با فساد را سیاسی کنیم سیستم فلج می‌شود

احمد توکـــــلی، نماینـــــده پیشین مجــــلس با انتــــــــقاد از تسویه‌حساب‌های جناحی در زمینه فساد، گفت: ما گرفتاری جناحی در کشور داریم، به جای این‌که یکدیگر را متهم کنیم، بهتر است برای مبارزه با فساد با یکدیگر همکاری کنیم، اگر مبارزه با فساد را سیاسی کنیم سیستم فلج می‌شود.
کد خبر: ۱۱۵۲۶۹۳

توکلی که به همراه محمود صادقی، نماینده مجلس در میزگردی با موضوع بررسی فساد در کشور صحبت میکرد در بخشی از سخنانش تصریح کرد: فساد سازمانیافته، شبکهای است که هوای یکدیگر را دارند و اگر از مجلس بپرسید چرا میزان حقوق و مزایای مدیران را طبق قانون برنامه ششم در سامانه بارگذاری نمیکنند، میگویند دولت هم این کار را انجام نمیدهد و اگر از دولت هم بپرسید چرا بارگذاری نمیکنند، میگویند قوه قضاییه هم این کار را انجام نمیدهد.

محمود صادقی، نماینده تهران در مجلس هم در این نشست با بیان اینکه متأسفانه دچار سرمایهداری رفاقتی شدهایم، گفت: طبق برنامه ششم باید سامانه حقوق و مزایای مدیران راهاندازی شود اما برخی دستگاهها مانند مجلس مدارک را در سامانه بارگذاری نمیکنند. / فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها