شریفی که دوران سربازی خود را در تراکتورسازی پشتسر گذاشته بود، فصل گذشته به سپاهان بازگشت و در پایان فصل با اتمام قراردادش با این تیم، به مذاکره با پرسپولیس پرداخت و قرارداد دوساله خود با این تیم را با حضور در ساختمان باشگاه به امضا رساند. شریفی در اولین مصاحبه خود بعد از پیوستن به پرسپولیس گفت: از اینکه مورد توجه مربی بزرگی مثل برانکو قرار گرفتم، خوشحال هستم.
به هر حال سپاهان، سال قبل شرایط مطلوبی نداشت و اکثر نفرات تیم نتوانستند قابلیتهای خود را بخوبی نشان بدهند. در این شرایط توجه پرسپولیس برای من با ارزش است.وی ادامه داد: طبیعی است که پیشنهادهای دیگری هم داشتم ولی انتخاب من این بود که به تیم پر طرفدار و پر افتخار پرسپولیس ملحق شوم که حضور در آن برای هر بازیکنی یک افتخار بزرگ است و تمام تلاش خودم را خواهم کرد تا پاسخ این اعتماد را بدهم. در بهترین سن فوتبال قرار دارم و انتظارم از خودم این است که بیشترین کارایی را نشان بدهم.
وی درباره اینکه در صورت بسته ماندن پنجره نقل و انتقالات به روی پرسپولیس چه برنامهای دارد، افزود: با مشورتهایی که داشتیم، تصمیم من این است که در این صورت نیز کنار تیم باشم. آقای برانکو هم نظرشان این بود که در کنار تیم دوره بدنسازی و دیگر تمرینات را دنبال کنم. حالا اگر پنجره باز شد که مشکلی نیست. اگر هم باز نشد، باز مشکلی نیست. با تیم تمرین میکنم تا محرومیت تمام شود.
باشگاه پرسپولیس که از نقل و انتقالات تابستانی محروم است، امید دارد در حکمی که تیر ماه از سوی فیفا ابلاغ میشود بخشیده شود. با این حال آنها طی نقل و انتقالات تاکنون با مهدی شیری و مهدی شریفی برای حضور در این تیم به توافق دست یافته اند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم