آمریکایی ها به دنبال کی‌روش!

کارلوس کی روش سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال ایران بار دیگر پیشنهاد جدیدی از فدراسیون فوتبال آمریکا دریافت کرده است.
کد خبر: ۱۱۴۴۴۶۸
آمریکایی ها به دنبال کی‌روش!

به گزارش جام جم آنلاین ، کی روش بارها تاکید کرده که پس از جام جهانی 2018 به احتمال فراوان با فدراسیون فوتبال ایران دیگر همکاری نمی کند.

فدراسیون خواهان تمدید قرارداد شش ماهه با اوست اما کی‌روش نمی پذیرد و خواهان تمدید چهار ساله است. حالا نه مرد پرتغالی زیر بار تمدید شش ماهه می رود و فدراسیون تمدید چهار ساله را می پذیرد.

او از تیم های ازبکستان و الجزایر پیشنهاد دارد اما یک سایت آمریکایی از پیشنهاد فدراسیون فوتبال آمریکاه به کی روش خبر داده است.

تیم ملی آمریکا با یورگن کلینزمن نتوانست به جام جهانی 2018 صعود کند و حال آنها به این فکر افتاده اند تا کی روش را جذب کنند.

پیش از این فدراسیون آمریکا با کی روش همکاری داشته و سرمربی تیم ملی ایران و دستیار سرالکس فرگوسن، لیگ MLS را طراحی کرده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها