
البته مصرف میوه و سبزیجات خام در مقایسه با مصرف این محصولات به شکل پخته، کنسروشده یا فرآوری شده برای سلامت روان مفیدتر هستند.
محققان نیوزیلندی با در نظر گرفتن معیارهای مختلف دریافتند: بین مصرف میوه و سبزیجات به شکل خام با بهبود سلامت روان ارتباط بیشتری وجود دارد. هرچند مصرف این محصولات به صورت پخته باعث میشود جویدن آن راحتتر شده و مقدار آنتی اکسیدانهای آن افزایش پیدا کند. باید توجه داشت طبخ سبزیجات باعث میشود سطح ویتامین B و C کاهش پیدا کرده و آنزیمهای مفید آن از بین برود./ ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
خانمگل جام ملتهای آسیا در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگوی جامجم با ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه دولت سیزدهم مطرح شد