
البته مصرف میوه و سبزیجات خام در مقایسه با مصرف این محصولات به شکل پخته، کنسروشده یا فرآوری شده برای سلامت روان مفیدتر هستند.
محققان نیوزیلندی با در نظر گرفتن معیارهای مختلف دریافتند: بین مصرف میوه و سبزیجات به شکل خام با بهبود سلامت روان ارتباط بیشتری وجود دارد. هرچند مصرف این محصولات به صورت پخته باعث میشود جویدن آن راحتتر شده و مقدار آنتی اکسیدانهای آن افزایش پیدا کند. باید توجه داشت طبخ سبزیجات باعث میشود سطح ویتامین B و C کاهش پیدا کرده و آنزیمهای مفید آن از بین برود./ ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم