روز ملی عطار با اجرای برنامه‌های ویژه در نیشابور کهن

شنبه هفته آینده 25 فروردین روز ملی عطار؛ شاعر و عارف پرآوازه ایرانی است و هرساله بزرگداشتی در این روز برای وی در شهر کهن و تاریخی نیشابور برگزار می‌شود. به همین منظور عباس کرخی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد نیشابور اجرای برنامه‌های امسال روز ملی عطار را شامل بسته ویژه‌ای عنوان کرده که قرار است در روزهای 24 و 25 فروردین و با حضور 300 نفر از شخصیت‌های برجسته علمی ایران و جهان برگزار شود.
کد خبر: ۱۱۳۴۱۵۹

به گفته کرخی، در این روز پیام سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همزمان به تمام رایزنیهای فرهنگی ایران در سراسر جهان مخابره میشود و در برخی کشورهای جهان آیین و مراسم ویژه بزرگداشت عطار نیشابوری این شاعر و عارف وارسته و شهیر ایران و جهان برگزار میشود.

وی در گفتوگو با تسنیم افزود: برنامههای روز ملی عطار نیشابوری با تشکیل ستادی منسجم از ادارات، سازمانها و گروههای مردمی از روز 22 فروردین با برگزاری مراسم زنگ عطار با عنوان «آفتاب صبح نیشابور» در دبیرستان عطار آغاز شده و امروز پنجشنبه ویژه برنامه (تور، کتاب، کودک و کوهستان پاک) توسط انجمن کتاب کودک و نوجوان سیمرغ در برنامه «نذر چهل کتاب چهل روستا» با حضور کودکان و نوجوانان موسسات خیریه جواد الائمه(ع) و علیرضا نوروزی هیمالیانورد نیشابوری در منطقه گردشگری بوژان نیشابور برگزار میشود.

رونمایی از مجسمه عطار نیشابوری ساخته استاد محمد حلاج و گلباران مقبره عطار نیشابوری با حضور مردم فرهنگدوست نیشابور و مهمانان همایش و همچنین برگزاری نشست تخصصی عطار با حضور استادان حاضر در همایش و اجرای برنامههای فرهنگی و هنری چون شعرخوانی و اجرای موسیقی در محل آرامگاه این شاعر در 25 فروردین از دیگر برنامههای تدارک دیده شده برای روز ملی عطار است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها