مه غلیظ در ارتفاعات دنا

جستجوی پیکر جانباختگان پرواز شماره 3704 متوقف شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: عملیات جستجوی پیکر جانباختگان پرواز تهران - یاسوج بعلت مه غلیط با وقفه مواجه شده است.
کد خبر: ۱۱۲۶۲۹۴
جستجوی پیکر جانباختگان پرواز شماره 3704 متوقف شد

به گزارش جام جم آنلاین، عزیز فیلی در گفتگو با ایسنا افزود: تیم‌های عملیاتی آماده اعزام به محل سقوط هواپیمای تهران - یاسوج هستند که به محض مساعد شدن وضعیت جوی با ۶ فروند بالگرد ارتش، هلال احمر و اورژانس به محل حادثه منتقل می شوند.

وی با بیان اینکه ۱۳ تیم سه نفره به محل حادثه اعزام خواهند شد، اظهارکرد: از این تعداد ۴ تیم از هلال احمر، ۲ تیم از کوهنوردان، ۳ تیم از سپاه پاسداران، دو تیم از ارتش و ۲ تیم از نیروهای مجهز و آموزش دیده محلی اعزام می شود.

طبق گزارش هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد رطوبت در ارتفاعات دنا 80 درصد اعلام شده و با وجود مه غلیظ در ارتفاعات دنا دید افقی کمتر از سه متر است.

همچنین در ارتفاعات دنا وزش باد ملایم و دمای هوا 3 درجه است. وجود مه غلیظ تا ظهر امروز در ارتفاعات دنا ادامه دارد.

پرواز شماره 3704 شرکت هواپیمایی آسمان با 60 مسافر و 6 خدمه پروازی ساعت 8 صبح روز یکشنبه، 29 بهمن ماه تهران را به مقصد یاسوج ترک اما در نزدیکی سمیرم اصفهان از رادار خارج و سقوط کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها