روزبه ارغوان پس از فتح جام با شهرداری تبریز:

نمی‌شد مقابل این هوادار به چیزی جز قهرمانی فکر کرد

ملی‌پوش تیم بسکتبال شهرداری تبریز درباره نخستین قهرمانی این تیم در لیگ برتر گفت: فکر می‌کنم نتیجه زحماتمان در طول یک فصل را گرفتیم. خیلی خوشحالم که در این تیم بودم و توانستیم قهرمان شویم. این اتفاق می‌تواند شروع راهی بهتر برای بسکتبال آذربایجان باشد.
کد خبر: ۱۱۲۲۴۴۶

ارغوان ادامه داد: به همه هوادارانمان تبریک میگویم. آذربایجان پتانسیل این را دارد که قطبی بزرگ در بسکتبال شود و حالا به عنوان قهرمان ایران میتواند گامهای بزرگتری بردارد.

او درباره دیدار پنجم مقابل مهران بیان کرد: اول این را بگویم که دلیل اول برد ما همبستگی و یکدلی تیم بود. همبستگی خوبی در تیم وجود داشت که باعث شد در نیمه نهایی و فینال برنده باشیم. در دیدار پنجم نیز چیزی جز برد ما را راضی نمیکرد. در این دیدار دفاع خوبی انجام دادیم. ابتدا سعی کردیم مهرههای کلیدی حریف را از کار بیندازیم و سپس در حملهها با دقت کار کنیم. به نظرم روند خوبی داشتیم و با دفاع مناسب حریف را شکست دادیم. ارغوان بیان کرد: نمیشد برابر شور و هیجانی که تماشاگران داشتند به چیزی جز قهرمانی فکر کرد. مهرام تیم خوبی است. در نیمه نهایی پتروشیمی را برده بود و برابر ماهم خیلی خوب کار کرد، اما ما واقعا تلاش کردیم و میخواستیم که قهرمان شویم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها