عواقب ندادن پنالتی به انصاری‌فرد!

مهاجم صربستانی المپیاکوس به خاطر ندادن ضربه پنالتی به کریم انصاری‌فرد در بازی برابر آترومیتوس با جریمه سنگینی مواجه شد.
کد خبر: ۱۱۲۲۲۵۹
عواقب ندادن پنالتی به انصاری‌فرد!

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از سایت اسپورت اف‌ام یونان، اوروس، مهاجم صربستانی تیم المپیاکوس با جریمه بسیار سنگین نقدی از سوی باشگاه مواجه شده و باید منتظر نیمکت‌نشینی هم باشد. این جرایم عواقب سرپیچی از دستور کادر فنی تیم المپیاکوس در بازی خارج از خانه هفته بیست‌ویکم سوپر لیگ یونان برابر آترومیتوس است.

تیم المپیاکوس در دقیقه 88 بازی برابر آترومیتوس در حالی که با نتیجه 2 بر یک از میزبانش عقب افتاده بود صاحب یک ضربه پنالتی شد. کادر فنی المپیاکوس از کریم انصاری‌فرد خواستند تا ضربه پنالتی را بزند اما اوروس خودسرانه پشت ضربه ایستاد. او حتی به خواسته انصاری‌فرد نیز گوش نداد و با از دست دادن ضربه پنالتی خشم کادر فنی المپیاکوس را برانگیخت.

در این میان باشگاه المپیاکوس جریمه نقدی بسیار سنگینی را برای مهاجم صربستانی تصویب کرد و از سوی کادر فنی نیز به احتمال فراوان با نیمکت‌نشینی مواجه خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها