مجرمان هزار چهره دستگیر شدند

از جعل عنوان سردار تا عکس با لباس داعش +عکس

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری از دستگیری مامور قلابی و دو همدستش خبر داد. متهمان از عنوان سردار پلیس و داعش برای اقدامات مجرمانه خود استفاده می‌کردند.
کد خبر: ۱۱۲۰۳۴۷
از جعل عنوان سردار تا عکس با لباس داعش +عکس

‌ به گزارش جام‌جم، غلامعباس غلامزاده در تشریح ماجرا گفت: در پی تماس تلفنی یکی از شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر این که فردی خود را مامور مبارزه با مواد مخدر معرفی کرده و قصد بازرسی از منزل وی را دارد، موضوع در دستورکار ماموران فرماندهی انتظامی بخش لاران قرار گرفت.

وی افزود: پس از هماهنگی با مقام قضایی، ماموران فرد مورد نظر و دو نفر از همدستانش را شناسایی و خودروی آنان را متوقف کردند. یکی از آنها خود را مامور مبارزه با مواد مخدر معرفی کرد و مدعی شد در کلانتری 16 منظریه مشغول به خدمت است.

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: در ادامه مشخص شد متهمان جعل عنوان کرده‌اند و از آنان تصاویر بسیاری از جمله عکس سرتیپی، عکس سرهنگی با خودروی رونیز فرماندهی، عکس با مقامات لشکری و کشوری، چند تصویر با لباس گروهک تروریستی داعش و کارت شناسایی داعش، پاسپورت کشور عراق، چند حکم ورود به منزل و مخفیگاه و جلب، چند نامه آرم‌دار ناجا از کلانتری‌های مختلف از جمله 16 منظریه و کلانتری اصفهان و... کشف شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها