سفر مرد شماره 2 کره‌شمالی به سئول

مقامات کره شمالی دیروز اعلام کردند، با افزایش امیدها به برگزاری مذاکرات دو کره در جریان المپیک زمستانی، کیم یونگ نام ـ که عنوان تشریفاتی «رئیس دولت کره شمالی» را دارد ـ در اقدامی بی‌سابقه به کره جنوبی سفر خواهد کرد.
کد خبر: ۱۱۱۹۸۴۹

به گزارش ایسنا و به نقل از رویترز، خبرگزاری رسمی کره شمالی با تائید این خبر گفت کیم یونگ نام، رئیس مجمع خلق کره شمالی در مراسم افتتاحیه المپیک زمستانی که روز جمعه در شهر پیونگ چانگ در کره جنوبی برگزار میشود، شرکت خواهد کرد. وزارت اتحاد مجدد دو کره مستقر در سئول روز یکشنبه اعلام کرده بود که کیم یونگ نام، رهبری یک هیات 22 نفره را به عهده خواهد داشت و انتظار میرود روز جمعه برای یک سفر سه روزه وارد کره جنوبی شود.

سفر کیم یونگ نام به کره جنوبی همزمان با آن صورت میگیرد که سئول بشدت به برگزاری مذاکرات درسطح مقامات عالی رتبه نه تنها میان دو کره، بلکه میان کره شمالی و آمریکا در جریان المپیک زمستانی که از 9 تا 25 فوریه (20 بهمن تا 6 اسفند) برگزار میشود، امید بسته است. کاخ ریاست جمهوری کره جنوبی اعلام کرد: سفر کیم یونگ نام که دومین مرد قدرتمند کره شمالی است، فرصتهای بسیاری را برای برگزاری مذاکرات در سطح مقامات عالیرتبه به وجود خواهد آورد.

مایک پنس، معاون رئیسجمهور آمریکا، شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن و دیگر رهبران جهان در مراسم افتتاحیه بازیهای المپیک زمستانی شرکت خواهند کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها