
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، دبیرخانه شورای اطلاعرسانی دولت با صدور اطلاعیهای از آمادگی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و وزیر نفت برای شرکت در یک برنامه تلویزیونی زنده با حضور رئیس دیوان محاسبات به منظور پاسخ به شبهات و ابهامات پیش آمده خبر داد.
در این اطلاعیه آمده است: در پی انتشار گزارش تفریغ بودجه سال 1395 از سوی دیوان محاسبات، سوالات و شبهاتی در این خصوص پدید آمد که دکتر محمدباقر نوبخت و مهندس زنگنه با برگزاری کنفرانس خبری و شرکت در برنامه های زنده تلویزیونی و در مقاطع دیگر به طور مبسوط به این شبهات پاسخ دادند.
با این همه به منظور شفافیت هرچه بیشتر و تنویر موثر افکار عمومی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و وزیر نفت اعلام آمادگی کردند در یک برنامه زنده تلویزیونی باحضور دکتر عادل آذر رئیس دیوان محاسبات شرکت کرده و به کلیه سوالات و شبهات گزارش تفریغ بودجه سال 95 پاسخ دهند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد