به گزارش جام جم آنلاین ، مهدی طارمی به تازگی از پرسپولیس راهی الغرافه شده است. او پیش از این به دلیل محرومیت ، چهار ماه در میادین فوتبال حضور نداشت. حالا با توجه به اینکه نخستین بازی او برای الغرافه با عملکرد ضعیفش مقابل السد قطر همراه بود رسانه های قطری از او انتقاد می کنند.
روزنامه الوطن قطر در شماره اخیر خود نوشت: «مهدی طارمی بازیکن خوبی است، او دو فصل پشت سر هم برترین گلزن لیگ برتر فوتبال ایران شد. اما او الان آماده نیست. الغرافه در این شرایط برای چه او را جذب کرد؟! به نظر می رسد نیازی به او نیست.»
این روزنامه قطری در ادامه تحلیل کوتاه خود که با عنوان سطح از دست رفته مهدی طارمی منتشر شد آورده است: «طارمی در بازی با السد نمایش مطلوبی از خود ارائه نداد و به نظر میرسد دوران محرومیت باعث افت او شد. زمان زیادی هم لازم است تا به بهترین فرم ممکن بازگردد. »
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد