عباس جعفری دولتآبادی در حاشیه همایش تخصصی بررسی آسیبهای اجتماعی و تامین امنیت عمومی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بتازگی مساله فساد در شهرداری تهران مطرح شده است در رابطه با جزئیات آن بگویید، تصریح کرد: اولاً من در اینجا از مسئولین گله دارم. مسئولین اگر به فسادی میرسند ابتدا باید به مراجع رسمی کشور بگویند، به اندازه کافی روان و افکار مردم را با اخباری که بدون اثبات در اختیار دیگران قرار میدهیم،پریشان میکنیم. بنده روز چهارشنبه نامهای به آقای نجفی (شهردار تهران) نوشتم و از ایشان مستندات خواستم.
وی افزود: از همین تریبون به همه مسئولین اعلام میکنم که طرح و اعلام موارد فساد بدون دلیل و اثبات و بدون تصویب در مرجع رسمی، محل اشکال است. مردم رنجیده خاطر میشوند که ما مواردی را بگوییم و سپس به دنبال دلیل برویم، بنابراین آقایان مسئول از جمله شهردار تهران اگر دلایلی برای فساد در جایی دارند اول به دستگاه قضایی، بازرسی کل کشور و دادستانی اعلام کنند. برهمین اساس نیز همانطور که گفتم طی نامهای به قید فوریت از ایشان خواستهایم که این کار انجام شود. جعفری دولت آبادی تاکید کرد: از همین جا به همه مسئولین اطلاع میدهیم مبادا از تریبونهای رسمی فسادی را اعلام کنند که ثابت نشده باشد.
وی در ارتباط با آخرین وضعیت پرونده حوادث اخیر، تصریح کرد: سعی کردیم در تهران بسرعت عمل کنیم، در حال حاضر بازداشتیهای ما کمتر از 20 نفر است، برای 54 نفر کیفرخواست صادر کردیم. از روز اول با متهمانی که در زندان بودند، ملاقات شد و دغدغه داشتیم که این موضوع بسرعت تعیین تکلیف شود و تا هفته جاری در مورد تمام متهمان حوادث اخیر تعیین تکلیف صورت گیرد./ میزان
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم