قبل از سرخ کردن ماهی مقداری آب لیمو در روغن بریزید تا بوی ماهی را جذب کند.
کد خبر: ۱۱۱۲۶۸۹

برای تازه نگه داشتن کیک میوه‌ای، چند قارچ سیب کنار کیک گذاشته و آن را در یخچال بگذارید.

به کاهوی سالاد، هنگام سرو نمک بزنید و از قبل نمک را روی کاهو نپاشید. نمک تازگی کاهو را گرفته و برگ‌های آن را زمخت می‌کند.

آرتیشو یا کنگر فرنگی تولید صفرا را افزایش می‌دهد. یکی از کارهای صفرا این است که سموم بدن را از طریق روده پاک می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها