وعده افتتاح راه‌آهن «قزوین ـ رشت» تا پایان سال

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که یکی از تعهدات دولت، اجرای 919 کیلومتر شبکه ریلی است، اعلام کرد: راه‌آهن «قزوین ـ رشت» امسال به اتمام می‌رسد و آماده عبور قطار می‌شود.
کد خبر: ۱۱۱۱۲۴۷

به گزارش ایسنا، خیرالله خادمی دیروز در نشست با استاندار قزوین، اظهار کرد: تاکنون 516 کیلومتر از مجموع 919 کیلومتر مسیر ریلی تعهد دادهشده کشور ریلگذاری شده و امیدواریم پروژه راهآهن قزوین به رشت نیز تا پایان امسال شاهد عبور قطار باشد.

مدیرعامل شرکتهای ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور یادآور شد: با هزینههای امروز میتوان گفت پروژه ریلی راهآهن قزوین به رشت بیش از 3000میلیارد تومان هزینه داشته و امسال هم 300 میلیارد تومان تزریقشده که بیش از 200 میلیارد تومان آن را هزینه کردهایم تا وعده دولت در افتتاح آن عملی شود.

خادمی تصریح کرد: در محدوده 55کیلومتری اتوبان قزوین به رشت برای نصب تیرهای صد متری برای عبور قطار نیازمند بسته شدن موقت اتوبان هستیم که کار بسیار فنی و پیچیدهای است و باید ترافیک نیز مدیریت شود تا مشکلی نداشته باشیم و از مسئولان استان انتظار همراهی داریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها