
به گزارش جامجم آنلاین به نقل از دیجیاتو، محصول جدید سامسونگ که در نمایشگاه CES 2018 در لاس وگاس آمریکا رونمایی شده، The Wall نام دارد و از فناوری مشابه MicroLED بهره می گیرد، یعنی هر کدام از پیکسل های آن مانند صفحات OLED بدون نیاز به نور پس زمینه روشن و خاموش میشوند.

طراحی ماژولار این نمایشگر باعث شده تا به راحتی بتوانید آن را تا ابعاد فوق العاده بزرگ گسترش دهید. غول تکنولوژی کره هنوز اطلاعات دقیق تری را در مورد The Wall ارائه نکرده اما یک نمونه 146 اینچی با رزولوشن 4K را در لاس وگاس به نمایش گذاشته که می تواند نویدبخش تحولی بزرگ در صنعت نمایشگرهای خانگی باشد.
این محصول علاوه بر ابعاد بزرگ، از نظر حداکثر روشنایی، نسبت کنتراست تصویر و زاویه دید هم در سطح بسیار بالایی قرار دارد و می تواند با بهترین تلویزیون های خانگی رقابت کند. بنابراین اگر تلویزیون 85 اینچی سامسونگ با رزولوشن 8K برایتان کفایت نمی کند (محصولی که در نمایشگاه CES امسال رونمایی شده) و علاقه ای به استفاده از پروژکتورهای خانگی هم ندارید، می توانید به فکر تهیه The Wall باشید.

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است