خاطره بازی چهره‌پرداز «من ترانه 15 سال دارم»

علی عابدینی، برنده سیمرغ بلورین بهترین چهره‌پردازی از بیستمین جشنواره فیلم فجر، با اشاره به ویژگی‌های چهره‌پردازی «من ترانه 15 سال دارم» ساخته رسول صدرعاملی گفت: این فیلم یکی از بهترین خاطرات دوران فعالیت حرفه‌ای من به‌شمار می‌رود.
کد خبر: ۱۱۰۹۲۸۸

به گزارش جام‌جم، علی عابدینی برای فیلم من ترانه 15 سال دارم، برنده سیمرغ بلورین بهترین چهره‌پردازی بیستمین جشنواره فیلم فجر شد. او درباره خاطراتش از چهره‌پردازی این فیلم شاخص ادوار جشنواره گفت: در این فیلم، من هم به عنوان چهره‌پرداز و هم طراح صحنه و لباس حضور داشتم که هر دو کار را با عشق انجام دادم و جالب آن که در هر دو رشته هم نامزد دریافت سیمرغ شدم.

عابدینی با اشاره به شیوه چهره‌پردازی شخصیت اول فیلم (ترانه) توضیح داد: ترانه علیدوستی در فیلم من ترانه 15 سال دارم، ایفاگر نقش دختری است که در بخشی از قصه فیلم باردار می‌شود. بدون شک، گریم در این‌گونه موارد بسیار سخت است و نیاز به ریزبینی و دقت فراوان دارد. یعنی ما باید طول زمان بارداری ترانه را در مدت زمان فیلمبرداری و روایت قصه در چهارفصل در چهره او می‌دیدیم. زمان فیلمبرداری فیلم در زمستان و بهار سپری می‌شد و رعایت تمام این موارد در نوع چهره‌پردازی، سخت اما شیرین بود. او ادامه داد: من برای اولین بار بود که ترانه علیدوستی را می‌دیدم و کار کردن با این بازیگر جذابیت‌های زیادی برایم به همراه داشت. ترانه علیدوستی در کار بسیار حرفه‌ای برخورد می‌کرد و دختر بسیار بااستعدادی بود.

برنده سیمرغ بلورین بهترین چهره‌پردازی دوره بیستم، این سیمرغ را در رقابت با جلال معیریان (خانه‌ای روی آب)، سودابه خسروی (خواب سفید)، مهین نویدی (بمانی) و مهرداد میرکیانی (ارتفاع پست) به دست آورد. او موفقیت «من ترانه...» و جایزه‌اش از این فیلم را جزو بهترین خاطرات حرفه‌ای‌اش دانست و افزود: همکاری با فیلم «من ترانه 15 سال دارم» را بسیار دوست دارم و بدون اغراق، این فیلم جزو بهترین کارهایم محسوب می‌شود، البته صرفا به‌خاطر گرفتن سیمرغ این را نمی‌گویم چراکه این همکاری برایم لذت‌بخش بود. تمام لحظه‌های فیلم برای من خاطره است. گروه خوبی برای فیلم رسول صدرعاملی گردهم آمده بودند و به نظرم دیگر کم پیش می‌آید که چنین گروهی با هم کار کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها