تخریب خودر‌وهای شهروندان با قمه / شرور سابقه دار دستگیر شد

رئیس کلانتری ۱۶۱ ابوذر از دستگیری شرور سابقه داری که اقدام به تخریب خودرو‌های شهروندان با قمه می‌کرد، خبر داد.
کد خبر: ۱۱۰۲۸۰۰
تخریب خودر‌وهای شهروندان با قمه / شرور سابقه دار دستگیر شد

به گزارش جام جم آنلاین از میزان، سرهنگ اردشیر نادری گفت: بر اساس تماس چند شهروند مبنی بر اینکه خودروشان را شب در خیابان پارک کرده بودند و صبح مشاهده کردند از قسمت‌های مختلف آن تخریب شده است، موضوع در دستور کار تیم عملیاتی کلانتری ابوذر تهران قرار گرفت.

وی افزود: با بررسی‌های کارشناسانه مشخص شد خودرو با استفاده از قمه و نیمچه قمه تخریب شده است که پس از اقدامات پلیسی یکی از اراذل و اوباش‌های سابقه دار در این جریان شناسایی شد.

رئیس کلانتری ۱۶۱ ابوذر از دستگیری فرد تخریب کننده خودرو‌ها خبرداد و تصریح کرد: پس از اخذ حکم قضایی ماموران وی را در مخفیگاه اش دستگیر کردند و تعداد ۵ قبضه سلاح سرد کشف شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها