پایان آذر، آخرین مهلت بخشودگی 2 برابری جرایم معوق

معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا گفت: طرح بخشودگی دیرکرد جرایم رانندگی معوق تا پایان سال 95 پایان آذر به اتمام می‌رسد.
کد خبر: ۱۰۹۸۸۶۸

به گزارش جام‌جم، عین‌الله جهانی ‌افزود: براساس قانون بودجه 96 مقرر شده در صورتی که مالکان وسایل نقلیه نسبت به پرداخت اصل جرایم معوق رانندگی خود تا پایان سال 95 اقدام کنند، دوبرابری دیرکرد آنها بخشوده شود.

وی ادامه داد:‌ در صورتی که مالکان وسایل نقلیه در مهلت مقرر نسبت به پرداخت جرایم معوق خود اقدام نکنند، به طور سیستمی جریمه دو برابری آنها مجددا اعمال می‌شود.

‌معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا با اشاره به این‌که پلیس، تسهیلاتی در کنار این بخشودگی فراهم کرده است، عنوان کرد: پرداخت موردی جرایم رانندگی در سایت www.rahvar120.ir طراحی شده است و هموطنان می‌توانند با مراجعه به این سایت نسبت به پرداخت موردی یا همان اقساطی جرایم اقدام کنند.

وی عنوان کرد: تجربه سال‌های قبل نشان داده که اغلب هموطنان در روزهای پایانی اتمام طرح مراجعه می‌کنند که متاسفانه به علت مراجعه حداکثری در روزهای پایانی، ارائه خدمات توسط پلیس راهور یا سامانه‌های پلیس به علت حجم مراجعات با مشکل مواجه خواهد شد.

معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا با اشاره به این‌که این مهلت بخشودگی به هیچ وجه قابل تمدید نیست، یادآور شد: هموطنان ممکن است نسبت به این موضوع ناآگاه باشند که اگر درحال حاضر صورت وضعیت جرایم خودرویشان را ملاحظه می‌کنند و این جریمه زیر یک‌میلیون تومان است، بعد از اتمام مهلت بخشودگی، به علت برگشت دو برابری جرایم پرداخت نشده رقم جرایم معوق آنها بالاتر خواهد رفت.

وی تصریح کرد: اگر جرایم معوق رانندگان به بالای یک میلیون تومان برسد، حتما شکایت برای خودروها در سامانه ثبت می‌شود و ماموران پلیس راهور در صورت مشاهده این خودروها نسبت به توقیف وسیله نقلیه آنها، اقدام خواهند کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها