استقبال گردشگران خارجی از اقامتگاه‌های سنتی کاشان

60درصد گردشگران خارجی از اسکان در اقامتگاه‌های سنتی شهرستان کاشان استقبال کردند.
کد خبر: ۱۰۹۶۶۶۳

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مسئول گردشگری اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان کاشان گفت: در سال، 43هزار گردشگر داخلی و خارجی از اقامتگاه‌های سنتی کاشان استفاده می‌کنند.

حجت اله ناصحی پور تعداد اقامتگاه‌های سنتی در شهرستان کاشان را 26واحد با ظرفیت 253 اتاق و 544تخت اعلام کرد و افزود: با توجه به استقبال 60درصدی گردشگران خارجی برای اسکان در این اقامتگاه‌ها، سرمایه گذاران داخلی و خارجی ترغیب به سرمایه گذاری در این بخش شدند.

وی با پیش بینی اینکه تا پایان سال با بهره برداری از 9 اقامتگاه سنتی، تعداد این مراکز به 35 اقامتگاه برسد، ادامه داد: ثبت نظرات گردشگران در سایت تریپ ادوایزر هم باعث شده تا در چند سال گذشته، اقامتگاه‌های سنتی مهینستان راهب، خانه ایرانی، سرای عامری‌ها و خانه منوچهری به عنوان برترین اقامتگاه‌های غرب آسیا معرفی شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها