معاون استاندار کرمانشاه: مسکن مهر بیمه است/ صاحبان آن در نقاط زلزله‌زده ضرر مادی نمی‌بینند

کرمانشاه- معاون استاندار کرمانشاه با بیان اینکه مساکن مهر بیمه هستند و خسارت آنها پرداخت می شود، گفت: مردم ساکن مسکن‌های مهر مناطق زلزله‌زده جهت اقدام برای اخذ غرامت یک ماه فرصت دارند.
کد خبر: ۱۰۹۴۹۲۰
معاون استاندار کرمانشاه: مسکن مهر بیمه است/ صاحبان آن در نقاط زلزله‌زده ضرر مادی نمی‌بینند

به گزارش جام جم آنلاین، مجتبی نیک کردار در گفتگو با مهر، با بیان اینکه خوشبختانه خانه‌های مسکن مهر بیمه هستند اظهار داشت: مردم نگران نباشند؛ آنها می‌توانند ظرف یک ماه برای اخذ جبران خسارت اقدام کنند.

وی از انعقاد تفاهم نامه ای با شرکت بیمه جهت جبران خسارت مسکن‌های مهر خبر داد و افزود: این غرامت یا به تعاونی ها یا هیئت مدیره یا هیئت امنای ساختمان‌ها داده می‌شود تا در نهایت جهت تعمیر اقدام شود.

نیک کردار با تاکید بر اینکه نحوه پرداخت غرامت به زودی اطلاع رسانی خواهد شد گفت: لازم است این اطلاع رسانی پس از صورتجلسه نهایی با نماینده بیمه مرکزی انجام شود.

وی با اشاره به اینکه در اسکان اضطراری مشکل نداریم افزود: طی چندروز آینده تکلیف نهایی اسکانهای موقت اعلام خواهد شد.

معاون استاندار کرمانشاه با بیان اینکه اکیپی برای تعیین اینکه منازل زلزله زده تخریبی هستند یا می توانند تعمیر شوند به مناطق اعزام شده اند گفت: این اکیپها به شهرستانها اعزام و برای تعیین منازل روستایی نیز اعزام می شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها