به گزارش جام جم آنلاین از ایلنا، صالحی درباره تعداد کشتهها و مصدومین در مسکن مهر استان کرمانشاه پس از زلزله بیش از 7 ریشتری اخیر گفت: تاکنون تعداد فوتیها در واحدهای مسکن مهر 2 نفر اعلام شده است.
وی با بیان اینکه بلافاصله پس از وقوع زلزله تمام واحدهای مسکن مهر تخلیه شدند، اظهار داشت: خوشبختانه در این واحدها و مجتمعهای مسکن مهر شاهد ریزش به این معنا که سقف بر روی ساختنمان آوار شود، نبودیم.
این مقام مسئول در اداره راه و شهرسازی کرمانشاه با بیان اینکه هنوز عملیات آوار برداری در جریان است، گفت: قطعی برق یکی از دلایل مهم در طولانی شدن روند آوار برداری است و شب اول حادثه به دلیل قطعی برق و نبود روشنایی، عملیات آوار برداری بسیار کند بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا