رونمایی بازی و کتاب در نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال

یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی رسانه‌های دیجیتال در حالی کلیک خورد که در آیین افتتاح این نمایشگاه که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه بود، از پنج محصول دیجیتال رونمایی شد.
کد خبر: ۱۰۹۲۶۳۳

به گزارش جام‌جم و به نقل از کمیته اطلاع‌رسانی نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال، آیین افتتاح یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی رسانه‌های دیجیتال صبح روز شنبه 20 آبان ماه، با حضور سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و در مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار شد. صالحی در بخشی از سخنان خود با بیان این که امروز بی‌تردید فعالان عرصه رسانه‌های دیجیتال طلایه‌داران و خط‌نگه‌دار جبهه فرهنگ و انسانیت هستند، گفت: در حوزه دانش دیجیتال، فضای سایبری جهان سومی را خلق کرده است. اتفاقی که در فضای سایبری پدید آمده آغاز خلق یک انسان و جهان تازه و جدید است.

در آیین افتتاحیه یازدهمین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال با حضور مسئولانی چون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از چند محصول دیجیتالی و فناورانه رونمایی شد که دو محصول مربوط به بازی و کتاب بود؛ همچنین «محصول بازی بال‌های تاریکی 2» دیگر محصولی بود که سینمایی‌ترین بازی ایرانی و یک بازی ماجراجویانه است. «مجموعه کتاب‌های سواد رسانه‌ای» نیز دیگر محصول دیجیتال رونمایی شده در آیین افتتاحیه این دوره از نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها