7600 واحد مسکن مهر پردیس آماده است آب و برق نیست

در حال حاضر 7600 واحد مسکن مهر پردیس آماده افتتاح است، اما به دلیل آنچه کم‌کاری و عدم اتصال انشعابات توسط شرکت‌های آب و برق اعلام‌شده، عمران پردیس نمی‌تواند محوطه‌سازی کند و واحدها را تحویل دهد.
کد خبر: ۱۰۸۲۶۲۵

تاکنون حدود 21 هزار واحد مسکن مهر پردیس از مجموع 85 هزار واحد آن افتتاح‌شده و به نوعی می‌توان گفت سرعت آماده‌سازی واحدهای مسکونی بالا رفته است، اما دستگاه‌های خدمات‌رسان آب، برق و گاز به کندی خدمات ارائه می‌دهند و به همین دلیل آماده‌سازی و محوطه‌سازی، معطل این دستگاه‌ها مانده است.

مدیرعامل شرکت عمران پردیس در این باره به ایسنا گفت: حدود 7600 واحد مسکن مهر پردیس آماده تحویل است. در فازهای 8 و 11 واحدهایی آماده‌شده، اما در انتظار کمک دستگاه‌های خدمات‌رسان در اتصال انشعابات آب و فاضلاب هستیم؛ بخصوص در روزهای گذشته نصب علمک به مشکل تبدیل شده است و فکر نمی‌کردیم شرکت گاز این روزها دست ما را در پوست گردو بگذارد. وی با بیان این‌که شبکه‌های اصلی آب، برق، گاز و مخازن اصلی را خودمان احداث می‌کنیم، گفت: با وجود این نمی‌توانیم تا قبل از این‌که انشعابات وصل شود به بحث محوطه‌سازی و آماده‌سازی برویم. اگر این کار را انجام دهیم هزینه‌های مجدد به پروژه‌ها تحمیل می‌شود؛ از این رو انتظارمان این است با سرعتی که در ساخت‌وسازها در فازهای مختلف پردیس ایجاد شده، دستگاه‌های خدمات‌رسان نیز خود را هماهنگ کنند.

غفوری درخصوص آخرین وضعیت مطالعاتی متروی پردیس گفت: بحث مطالعاتی متروی تهران ـ پردیس تقریبا رو به اتمام است و موضوع اتصال خطوط به شهر تهران نهایی شده است. صحبت‌های خوبی با سازمان برنامه‌وبودجه کرده‌ایم. در حال حاضر مساله اصلی نحوه تأمین اعتبار است. در حال گرفتن ردیف هستیم و شاید هم فاینانسر داخلی یا خارجی برای مترو پیدا کنیم تا در روند اجرای پروژه دچار وقفه نشویم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها