آمریکا تحریم‌های اقتصادی علیه سودان را لغو کرد

یک مقام آمریکایی به خبرگزاری رویترز گفته تحریم‌های اقتصادی علیه کشور سودان به دلیل بهبود وضعیت حقوق‌بشر در این کشور، برداشته شده است. یکشنبه این هفته، «عطا المنان بخیت» وزیر مشاور دولت سودان در امور خارجه گفت که مذاکرات کشورش با آمریکا در خصوص رفع تحریم بزودی تمام می‌شود. وی افزود: هم‌اکنون گفت‌وگوی بین ما و آمریکا به پایان خود نزدیک شده و امیدواریم این مساله به رفع تحریم‌ها از سودان منجر شود.
کد خبر: ۱۰۸۰۴۹۵

آمریکا در سال 1997 به‌ بهانه حمایت خارطوم از گروه‌های تندرو عنوان کرده بود تحریم‌های اقتصادی علیه سودان اعمال کرده است. خواسته‌های آمریکا برای برداشته شدن تحریم‌های سودان شامل حل نزاع داخلی در مناطقی همچون دارفور، همکاری در مبارزه با تروریسم و بهبود ورود کمک‌های بشردوستانه به خاک این کشور است.

باراک اوباما، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا پیشتر تحریم‌های سودان را به صورت موقت از ژانویه (دی 1395) و به مدت شش ماه به حالت تعلیق درآورده بود .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها