علیرضا حقیقی، دروازهبان تیم ملی ایران دومین کلین شیت خود را در لیگ سوئد داشت؛ در دیداری که «اسکیلستونا» یک بر صفر مقابل«IFK گوتنبرگ» پیروز شد. اسکیلستونا به لطف این پیروزی شانس خود را برای ماندن در Allsvenskan (لیگ برتر فوتبال سوئد) زنده نگه داشت. حالا پنج هفته به پایان لیگ باقی مانده و این تیم برای حفظ شانس خود، 6 امتیاز کم دارد. در جدول ردهبندی «ژونکوپینگ سودرا» بالاتر از اسکیلستونا قرار دارد که دو تیم هفته آینده با هم دیدار میکنند. علیرضا حقیقی درباره شرایط تیمش اینگونه اظهارنظر کرده است:
با گل دقایق پایانی مقابل گوتنبرگ دومین پیروزی پیاپی خود را به دست آوردید و علاوه بر این، خودت هم دومین کلین شیت فصل را داشتی. چطور بود؟
بازی خوب بود و البته برای ما بسیار مهم بود که در این بازی پیروز شویم. با توجه به شرایطی که داریم، هر بازی برای ما یک فینال است. من هم تمام تلاش خودم را میکنم تا حد امکان مانع از شکست تیم شوم. آنها فرصتهایی در این بازی داشتند و خوب کار کردند، اما ما هم خوب دفاع کردیم. تیمی تازه شکل گرفته هستیم و برای هماهنگی بیشتر به زمان نیاز داریم، اما این را هم میدانیم که اکنون زمان زیادی نداریم.
روز شنبه بازی مهمی با ژونکوپینگ سودرا (سوئد) دارید و پیروزی در این بازی، شرایطتان در جدول را بهتر خواهد کرد. دیداری در ورزشگاه خانگیتان که یک فینال دیگر است.
درست است و اگر برنده شویم، فرصت خوبی خواهیم داشت تا خودمان را به جایگاهی برسانیم که برای ماندن در لیگ در بازی پلیآف شرکت کنیم. بازی پیشروی ما، یک مسابقه جدید است و یعنی ما فرصت جدید دیگری خواهیم داشت. هدف من هم در حال حاضر این است که تمرکزم روی کار تیم باشد. اینجا هستم که به تیم کمک کنم تا به هر طریقی که هست در لیگ بمانیم.
پس از این مسابقه هم که به کازان و اردوی تیم ملی ایران میروی. کازان برای تو فقط یک شهر نیست، بلکه اولین باشگاه حرفهای تو در اروپاست. چه احساسی از بازگشت به کازان داری؟
خیلی خوشحالم که به کازان میروم. من آنجا را دوست دارم و خاطرات خوبی هم برای من ثبت شده است. فکر میکنم دیدن بازیکنان تیم ملی در کازان، جذابیت داشته باشد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم