دبیرکل سازمان بدر: باید با توطئه همه‌پرسی مقابله شود

دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار مقابله با توطئه همه‌پرسی در شمال عراق شد.
کد خبر: ۱۰۷۶۹۴۰
دبیرکل سازمان بدر: باید با توطئه همه‌پرسی مقابله شود

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم ، هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق بر ضرورت مقابله با توطئه همه‌پرسی تاکید کرد.

وی که به الحویجه سفر کرده است گفت: همه‌پرسی در شمال عراق، توطئه‌ای بزرگ علیه وحدت و حاکمیت عراق است.

دبیرکل سازمان بدر عراق از مردم خواست که با این توطئه مقابله کرده و به هیچ وجه اجازه عملی شدن آن را ندهند.

همه‌پرسی جدایی منطقه کردستان عراق در حالی امروز، دوشنبه برگزار شد که با فشارهای بغداد، تهدیدها و هشدارهای بین‌المللی مواجه شده بود.

نتیجه این همه‌پرسی الزام‌آور نیست، اما به مسعود بارزانی، رئیس اقلیم کردستان اجازه می‌دهد بر سر جدایی این منطقه تولیدکننده نفت با بغداد و سایر کشورهای همسایه مذاکره کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها