پیام شیخ عبدالله بن علی برای مردم قطر

شیخ عبدالله بن علی آل‌ثانی که اخیرا گروه موسوم به معارضان قطری او را به عنوان جایگزینی برای امیر قطر معرفی کرده‌اند در پیامی خواستار برگزاری نشستی برای بررسی بحران قطر شد.
کد خبر: ۱۰۷۴۴۵۱

وی در این پیام، مردم، اعضای خاندان حاکم، بزرگان و تجار قطری را مخاطب قرار داده و خواستار برگزاری نشستی برای بررسی بحران شده و گفته بگذارید پیام‌آوران دانایی، صلح و نزدیک کردن قلب‌ها به هم باشیم. او در بخشی از این پیام نوشته از این‌که وضعیت به سمتی می‌رود که منجر به خطر انداختن امنیت خلیج فارس شده است، بسیار ناراحت می‌شوم و دخالت در امور دیگران ما را به سویی که دوست نداریم، خواهد کشاند.

وی همچنین از رفتن به سوی هرج و مرج و نابودی هشدار داده و تاکید کرده کشورهایی که به سوی ماجراجویی کشانده می‌شوند سرنوشتی جز نابودی و ویرانی ندارند./ مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها