راه اندازی صندوق سرمایه‌گذاری کالایی در خراسان‌جنوبی؛ بزودی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی گفت: در آینده‌ای نزدیک، در بانک کشاورزی صندوق سرمایه‌گذاری کالایی راه‌اندازی خواهد شد که اولویت نخست این صندوق، بحث پسته و زعفران است.
کد خبر: ۱۰۷۳۹۵۷

«هاشم ولی‌پور مطلق» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: صندوق سرمایه‌گذاری کالایی، ساز و کار خوبی برای حمایت از کشاورزان دارد.

وی با بیان این‌که با آغاز به کار این صندوق، بحث دلالان برطرف می‌شود، افزود: در این صندوق، هر فردی که ادعا می‌کند، محصول پسته یا زعفران دارد، این محصول مورد آزمایش قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: سپس این محصولات، تحت کنترل صندوق سرمایه‌گذاری کالایی در انبارهای تحت نظر صندوق نگهداری خواهد شد.

ولی‌پور مطلق ادامه داد: هم‌اکنون، به‌دنبال این هستیم که شمار انبارهای مورد تأیید استان را افزایش داده و از بورس کد بگیریم تا ظرفیت استان برای این صندوق آماده شود.

وی با بیان این‌که این صندوق به‌دنبال این است که یک شبکه‌ای از کشاورزان درست کند و آنان به بورس برای رقابت وصل کند، اظهار کرد: این صندوق در حال شکل گرفتن است و در مورد پسته و زعفران دارند کار می‌کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی با بیان این‌که این صندوق، هنوز عملیاتی نشده است، یادآور شد: امیدواریم این صندوق تا 15 مهرماه راه‌اندازی شود و با افتتاح این صندوق، اطمینان خاطری به کشاورزان داده شده و از افت بیش از حد محصولات جلوگیری خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها