واکنش مرجعیت عالی شیعیان عراق به حمله تروریستی در «ذی‌قار»

نماینده مرجعیت عالی شیعیان در عراق، در خطبه‌های نماز جمعه در کربلا، خواستار توجه و اهتمام بیشتر دولت مرکزی به نقشه‌های تروریستی علیه شهروندان شد.
کد خبر: ۱۰۷۳۲۱۶

احمد الصافی، نماینده مرجعیت عالی شیعیان در عراق طی خطبه‌های نماز جمعه در کربلای معلی، از دولت مرکزی و مقامات مسئول در استان‌های مختلف عراق خواست تا امنیت جانی شهروندان را تضمین کنند.

نماینده آیت‌الله سیستانی در کربلای معلی با اشاره به حمله تروریستی خونین روز پنجشنبه در استان «ذی‌قار» و کشته و زخمی‌ شدن ده‌ها نفر گفت: تروریسم باید از ابعاد مختلف مورد رصد قرار گیرد و باید از جهت‌های مختلف مواظب آن بود؛ زیرا عملکرد آن خارج از منطق انسانیت است و باید تمام تلاش‌ها را کرد تا دست تروریست‌ها به مردم نرسد. وی افزود: دشمن خود را با عملیات‌ها و شبه‌عملیات‌هایی نشان می‌دهد؛ تنها هدف این دشمن تروریستی، کشتار شمار بیشتری از مردم است. لذا باید تمامی سرویس‌های امنیتی با یکدیگر هماهنگ باشند تا مانع تکرار چنین حوادثی شوند.

نماینده مرجعیت عالی شیعیان عراق در کربلا، به خانواده‌های قربانیان تسلیت گفت و برای زخمی‌ها، شفای عاجل آرزو کرد. استان ذی‌قار، روز پنجشنبه شاهد دو حمله تروریستی بود که طی آن نزدیک به 150 نفر کشته و زخمی شدند./ فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها