معاون رفاهی وزارت رفاه خبر داد:

سرشماری زنان ایرانی دارای همسر افغان در کل کشور

از هفته گذشته سرشماری زنان ایرانی دارای همسر افغان از استان قم آغاز شده و از هفته جاری این سرشماری در کل کشور انجام خواهد شد.
کد خبر: ۱۰۶۸۸۳۵
سرشماری زنان ایرانی دارای همسر افغان در کل کشور

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از افکارنیوز، احمد میدری در آیین نکوداشت شهیندخت مولاوری در سازمان بهزیستی گفت: هفته گذشته مسئله صدور کارت هویت، شناسنامه و همچنین کارت سلامت برای کودکان، زنان ایرانی دارای همسر افغان در کمسیون لوایح دولت به تصویب رسید و امیدواریم این لایحه به زودی در دولت تصویب شود.

وی ادامه داد: از هفته گذشته سرشماری زنان ایرانی دارای همسر افغان از استان قم آغاز شده و از هفته جاری این سرشماری در کل کشور انجام خواهد شد.

معاون رفاهی وزارت رفاه گفت: این زنان می‌توانند کد ملی خود را به سامانه 2000195 پیامک کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها