نیروهای مقاومت برای مشخص شدن سرنوشت نظامیان ربوده شده لبنانی اعلام آتش‌بس کردند

صهیونیست‌ها از همکاری حزب‌الله با ارتش‌ لبنان و سوریه نگرانند

همزمان با اظهار نگرانی صهیونیست‌ها از همکاری عملیاتی بین ارتش لبنان و سوریه و حزب‌الله لبنان که به گفته آنها مستقیما بر امنیت اسرائیل تاثیرگذار است، نیروهای مقاومت برای مشخص شدن سرنوشت نظامیان ربوده شده لبنانی که در چنگ داعش بوده‌اند در منطقه القلمون الغربی سوریه آتش‌بس اعلام کردند.
کد خبر: ۱۰۶۶۸۷۳

این آتش‌بس که همزمان با اعلام آتش‌بس ارتش لبنان در مرزهای شرقی این کشور با سوریه صورت گرفته است در راستای پایان دادن به عملیات نظامی حزب‌الله در القلمون الغربی عنوان شده است.

منابع آگاه به المیادین گفته‌اند بعد از نزدیک شدن نیروهای مقاومت به عناصر داعش در دامنه بلندی حلیمه قاره، عناصر مسلح داعش شب گذشته تصمیم گرفتند در برابر نیروهای حزب‌الله تسلیم شوند.

به این ترتیب عناصر داعش بعد از این‌که خود را به نیروهای مقاومت حزب‌الله تحویل بدهند به دیرالزور منتقل خواهند شد. این اقدام در چارچوب یک توافق کامل به دست آمده که قرار شده داعش سرنوشت نظامیان لبنانی که در اسارت این گروه بودند را هم برای حزب‌الله روشن کند. خبرهای غیررسمی از کشته شدن تمام نظامیان ربوده شده لبنانی به‌دست تروریست‌های داعشی حکایت می‌کند.

بر اساس این خبر، داعش درباره سرنوشت واقعی نیروهای ارتش لبنان به حزب‌الله اطلاع داده و مشخص نیست هنوز نظامیان ارتش لبنان زنده هستند یا به وسیله داعش کشته شده‌اند. بر همین اساس قرار است داعش جسد چهار نفر را که در وادی میرا در القمون دفن شده‌اند به حزب‌الله تحویل دهد. هنوز مشخص نیست این اجساد متعلق به نیروهای مقاومت است یا ارتش لبنان. از طرفی قرار است یک نفر هم که در اسارت داعش بوده به نیروهای حزب‌الله تحویل داده شود.

این در حالی است که نیروهای ارتش لبنان که صبح دیروز در مناطق مرزی با سوریه آتش‌بس اعلام کردند تا مذاکره درخصوص سرنوشت نظامیان لبنانی اسیر در چنگ داعش را مشخص کنند، همچنان با تجهیزات خود در محل حضور دارند تا در صورت نقض توافق به وسیله داعش، کار این گروه در این منطقه را تمام کنند.

در حالی که هنوز سرنوشت نظامیان لبنانی که اسیر داعش بوده‌اند مشخص نیست، رویترز هم گزارش داده نیروهای حزب‌الله لبنان وارد منطقه القلمون الغربی شده‌اند تا از وجود اجساد نظامیان لبنانی که در اسارت داعش بوده‌اند اطمینان حاصل کنند. در همین حال روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم از هماهنگی‌های امنیتی به‌وجود آمده بین حزب‌الله لبنان و ارتش این کشور ابراز وحشت کرده و در مطلبی در این رابطه نوشت: در چارچوب جنگ کنونی در مرزهای سوریه و لبنان که برای پاک‌سازی گروه‌های مسلح بویژه جبهه النصره و داعش انجام می‌شود، همکاری عملیاتی بین ارتش لبنان و سوریه و حزب‌الله لبنان به وجود آمده که مستقیما بر اسرائیل تاثیرگذار است.

این روزنامه صهیونیستی ضمن ابراز نگرانی از همکاری‌های حزب‌الله و ارتش لبنان و ارتش سوریه تاکید کرد در نتیجه ضعف و ناتوانی داعش برای تقویت نیروهای خود در ارتفاعات القلمون به نظر می‌رسد هجوم مشترک از دو طرف مرزها شکست دیگری را برای این گروه به دنبال خواهد داشت.

همکاری عملیاتی کنونی بین ارتش لبنان و حزب‌الله و ارتش سوریه می‌تواند روند تحولات سیاسی لبنان را دستخوش تغییر کند، حتی اگر بدون اعلام قبلی صورت گرفته باشد. به نظر می‌رسد ایستادگی دولت بشار اسد و موفقیت‌های نظامی آن در برابر عناصر مسلح باعث ارزیابی مجدد تصمیم‌گیران بیروت در تصمیمات خود شده است. این موضوع را می‌توان در عملیات قانونی ضدداعش و نیاز ضروری برای آزادسازی اراضی باقیمانده تحت کنترل داعش مشاهده کرد، اما عملیات کنونی پیامدهای بلندمدت برای اسرائیل خواهد داشت. این روزنامه صهیونیستی می‌افزاید که کنترل ارتش سوریه و حزب‌الله در مرزهای لبنان و سوریه با عامل دیگری در عملیات استراتژیک ایران جهت همگرایی جغرافیایی بین تهران و بیروت تکمیل خواهد شد، از این رو استقرار این نیروها می‌تواند تهدیدی استراتژیک برای اسرائیل به شمار بیاید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها