وزیرخارجه فرانسه: پیش شرطی برای برکناری اسد وجود ندارد

وزیرخارجه فرانسه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای عراقی‌اش با تاکید بر لزوم حل سیاسی بحران سوریه تاکید کرد، اولویت اصلی در سوریه جنگ با داعش است.
کد خبر: ۱۰۶۶۴۵۵

به گزارش ایسنا و به نقل از شبکه اسکای نیوز عربی، ژان ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه در کنفرانس خبری مشترک با ابراهیم الجعفری همتای عراقی‌اش گفت: عراق در حال حاضر به لطف اراده و عزم نیروهای امنیتی‌اش در مرحله بین جنگ و صلح قرار دارد. وی با تحسین نقش ارتش عراق در نابودی داعش گفت: فرانسه از ابتدا در عراق و سوریه علیه تروریست‌ها جنگید و باید بگویم ما در خطوط مقدم جنگ با داعش هستیم.

لودریان همچنین درباره سوریه عنوان کرد: در سوریه اولویت اصلی ما جنگ با داعش است و هیچ پیش شرطی مبنی بر برکناری بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه از قدرت وجود ندارد. وزیر خارجه فرانسه در ادامه افزود: حل سیاسی بحران سوریه یک ضرورت است و نباید آن را فراموش کرد. خواسته ما شکستن رکود به وجود آمده در بحران سوریه، رسیدن به راهکاری سیاسی در این کشور که بر پایه احترام به اصل استفاده نکردن از سلاح‌های شیمیایی، آتش‌بس و کمک‌رسانی به مردم جنگ زده بوده و نیز برگزاری انتخاباتی مستقل و شفاف در سوریه است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها