نگرانی رژیم اسرائیل از شکست داعش

منابع صهیونیستی از شکست گروه تروریستی داعش در برابر مبارزان حزب‌الله و ارتش لبنان در نوار مرزی این کشور با سوریه ابراز نگرانی کردند.
کد خبر: ۱۰۶۵۲۹۲

شبکه دهم تلویزیون رژیم صهیونیستی فاش کرد: شکست داعش در برابر حزب‌الله و ارتش‌های لبنان و سوریه در جرود (در منطقه مرزی بین دو کشور) به طور قطع مراجع تصمیم‌گیری در تل‌آویو را نگران کرده است.

این شبکه افزود: این شکست به معنای تمرکز ایران و سپاه پاسداران و حزب‌الله در مناطقی است که داعش از آن خارج می‌شود.

کانال10 تلویزیون رژیم صهیونیستی همچنین به «نگرانی عمیق تل‌آویو از تکامل بین ارتش لبنان و مقاومت در چارچوب مثلث سه‌جانبه ارتش، ملت و مقاومت اشاره کرد که راهبرد دفاعی لبنان به شمار می‌رود.»

ارتش لبنان از روز یکشنبه عملیات خود با نام «فجر الجرود» را علیه گروه تروریستی داعش در جرود راس بعلبک و القاع در مرز شرقی این کشور با سوریه آغاز کرده و پیشروی‌هایی چشمگیر داشته است.

در آن سوی مرز نیز، مبارزان حزب‌الله و ارتش سوریه عملیات گسترده خود علیه داعش را در منطقه غربی قلمون و ارتفاعات منطقه آغاز کرده‌اند. / مشرق نیوز

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها