به گزارش مهر،حیدر ابراهیمی اظهار کرد: این جشن بزرگ جمعه سوم شهریور ماه امسال با برگزاری پیادهروی همگانی از ساعت 6 صبح از محل بیمارستان تأمین اجتماعی بجنورد به مقصد بوستان بش قارداش آغاز میشود.
وی بابیان اینکه در این جشن عموم مردم و مسئولان استان حضور دارند افزود: تلاش شده تا فضایی فراهم شود که مردم از آن لذت برده و اوقات خوشی را سپری کنند.
ابراهیمی در ادامه گفت: اگرچه توسعه استان با انتظارات فاصله داشته اما تقسیم خراسان بزرگ برکات زیادی برای این خطه به همراه داشته است.
وی با یادآوری اینکه زحمات زیادی برای تأسیس خراسان شمالی کشیده شده است تصریح کرد: ارائه ظرفیتهای مختلف خطه شمال خراسان سابق به مسئولان دولتی و مجلس باعث شده تا آنها هرچه بیشتر و بهتر با این منطقه آشنا شوند.
ابراهیمی در پایان از عموم مردم و مسئولان دعوت کرد تا در پیادهروی و جشن سیزدهمین سالروز تأسیس استان خراسان شمالی حضور یابند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم