راه‌اندازی 150 مرکز اورژانس اجتماعی

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: طبق برنامه ششم توسعه مقرر بود که 140 مرکز اورژانس اجتماعی در سراسر کشور راه‌اندازی شود اما این سازمان اکنون حتی از راه‌اندازی این تعداد مرکز نیز عبور کرده و شمار این مراکز به 150 مرکز رسیده است.
کد خبر: ۱۰۶۰۷۹۳

به گزارش ایرنا، انوشیروان محسنی‌بندپی تاکید کرد: سازمان بهزیستی به عنوان دستگاه برخوردار از نیروی تخصصی و ماهر برای تمام جنبه‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی از جمله کاهش طلاق، کاهش خودکشی، توسعه کمی و کیفی اورژانس‌های اجتماعی، پیشگیری از معلولیت‌زایی و استقرار مراکز خدمات جامع اجتماعی، پروتکل و شیوه‌نامه تدوین شده دارد که برای پیاده‌سازی آنها مشکلی نداریم.

وی گفت: سازمان بهزیستی برای پنج آسیب اجتماعی مطرح شده در برنامه ششم توسعه شامل اعتیاد، طلاق، حاشیه‌نشینی، کودکان کار و خیابان و مفاسد اخلاقی، اقدامات کارشناسی را به عمل آورده و شیوه‌نامه‌های اقدام و عمل برای کاهش آنها دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها