2 بار قصاص برای عامل قتل پدر و پسر

مردی که به خاطر اختلاف بر سر یک اره‌برقی، با اسلحه شکاری یک پدر و پسر را به قتل رسانده بود، با حکم دادگاه به دو بار قصاص محکوم شد.
کد خبر: ۱۰۶۰۴۱۴

به گزارش جام‌جم، هفته گذشته، متهم در شعبه پنجم دادگاه کیفری استان تهران در مقابل درخواست قصاص اولیای دم، گفت: «خانواده مقتولان از آشنایان ما هستند. اختلافات ما از مدت‌ها قبل شروع شده بود. سری آخر سر پس دادن اره‌برقی با هم درگیر شدیم.

اواخر مرداد 95، با صدای داد و فریاد متوجه شروع درگیری در یکی از محله‌های سنگان شدم. وقتی خودم را رساندم سنگ‌پرانی طرف مقابل را دیدم برای همین عصبانی شدم و با اسلحه شکاری‌ام چند تیر شلیک کردم. گلوله‌ها به پنج نفر از جمله یک پدر و پسر از فامیل‌هایمان خورد و باعث فوتشان شد.» در این حادثه سه نفر نیز با اصابت گلوله مجروح شدند که انتقال آنها به بیمارستان جانشان را نجات داد. یک ساعت پس از رسیدگی، زنگ پایان جلسه با اظهار پشیمانی متهم به صدا درآمد و قضات برای صدور رای وارد شور شدند. آنها متهم را به جرم ارتکاب دوفقره قتل عمد، به دو بار قصاص و به جرم ایراد جراحت به سه نفر دیگر، به پرداخت دیه محکوم کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها